profine-hundefoder-overvægtig hund-gratis fragt

Profine hundefoder til den overvægtige hundDet er hverken sundt eller behageligt for hunden at være tyk. Men vi oplever det desværre ofte, men hvilke hunde oplever dette og hvad er årsagen til dette?

Alle hunde kan blive overvægtige men jo mere madglade de er jo stører er chancen naturligvis.

Der er naturligvis mange svar til dette, men meget ofte er det desværre din egen skyld.

For hvis du giver hunden godbidder i et væk bliver dette jo lagt oveni hvad hunden faktisk skal have af hundefoder dagligt. Her vil det være en god ide at tage lidt fra og bruge dette som godbidder.

Eller hvis du ikke motionerer den nok eller bare lader den slappe alt for meget af.

I stedet for bare at lukke hunden ud i haven for slev at ordne hvad den nu skal ordne kan du med stor fordel gå tur med den. Leg med den. Træn den. Tal med den.

På denne måde får du også rørt dig. Hvilket sikkert ikke er en dum ting. Men vigtigst i denne sammenhæng er det hunden der bliver rørt.

Har du en dummy med eller en bold er der jo alle muligheder for at få hunden rørt. Og den vil elske det.

Allerbedst vil det være hvis du tager til vandet og lader den svømme og lege i vandet. Dette er fantastisk motion og så belaster de ikke leddene. Det kan man jo ikke hver dag , men bare en gang imellem .

Der er naturligvis også forskel på hvad tid af året det er. Midt i jagtsæsonen hvor hunden arbejder mange dage og i lang tid skal den jo have mere hundefoder end om sommeren hvor den primært hygger og sover.

Og ja der står en tabel på alle poser med hvor meget den skal have. Men husk det er vejledende og der er forskel på alle hunde.

I alle tilfælde er det bedste at fodre med øjnene. Personligt vil jeg gerne se en snert af ribbenene på hunden mens andre vil have lidt mere sul på kroppen. Men det vigtigste er at hunden ikke bliver for tyk eller direkte overvægtig.

Vi havde en gammel labrador der nød livet og bare tøffede rundt i huset. Stille og roligt blev hun større og større.    Hun blev sat på Profine hundefoder med lam til den overvægtige hund.   

Over de næste måneder blev hun væsentlig mindre, men vigtigere, hun var en langt gladere hund.

Jeg brugte Profine hundefoder til overvægtig hund men du kan ligeså godt bruge Sam's Field hundefoder til overvægtige hunde.

Et godt slankefoder er fremstillet af kaloriefattige ingredienser og har et højt fiber indhold, der sikrer hunde en god mæthedsfornemmelse.  Men samtidig indeholder det alle de nødvendige næringsstoffer, så hunden får de rigtige vitaminer, mineraler og proteiner.

Problemet med fejlernæring under slankekuren opstår, hvis hundeejeren selv forsøger at tilberede foderet.

Profine med lam og kartofler i en light udgave er ideel til hunde med vægtproblemer og tendens til overvægt.

Det er et naturligt hypoallergen foder, da proteinkilden lam har ry for at være ekstra god til hunde med hang til foderallergi.

Der er hele 30% lammekød i og sammen med 30 % kartofler får du et fedtfattigt alternativ til det almindelige tørfoder.

Fedtindholdet er helt nede på 9%, som er et af de laveste tal på markedet indenfor slankefoder til hunde.

Foruden den slankende ingrediensliste, så indeholder Profine også Marine Complex, Havalger, Prebiotika og en smagfuld urteblanding.

Marine Complex bidrager til en sund hund og en blank pels, hvorfor du ikke har behov for yderligere tilsætning af lakseolie.

Det naturlige indhold af Omega 3 og -6 er det, der giver din hund en sund pels og mindsker risikoen for tørhed og skæl.

Urteblandingen og havalgerne arbejder for et sund immunforsvar og tarmflora. Mikrofloraen vedligeholdes gennem Prebiotikaen – alt i alt er det med til at give en sund og rask hund.

Så kort fortalt.

Hvis din hund er blevet for tyk så tryk her Profine hundefoder til overvægtig hund og start med at skære godbidder fra og begynd med mere motion af hunden . Ikke bare vil din hund leve længere men du vil også få en meget gladere hund.

 

Nyttigt link: Profine hundefoder til overvægtig hund

                      Sam's Field til overvægtig hund

                    Agria råd om overvægt

 

 

 

Kommentarer

Cim Ulrick von Arenstorff

Det skal nævnes at det foto af den gule tæve “Luna” er taget i januar måned efter en lang og hård sæson med rigtig mange jagtdage. Hun bliver fodret med Profine hundefoder med Kylling hele året igennem. Hun bliver bare sat lidt op i september når andejagten starter.

Kom med din kommentar til dette